Café Berger tijdens Corona

Waar wij de afgelopen 4,5 maanden er alles aan gedaan hebben zo netjes en verantwoord mogelijk weer de service, de gin’s en de cocktails te bieden die u van ons gewend bent, zijn momenteel onze deuren toch weer gesloten.

Het is helaas al eerder gebeurd dit jaar, maar wij missen de borrel net zo veel als u. Om toch het heerlijke ontspannen gevoel te behouden gaan wij op donderdag tot en met zaterdag onze alombekende borrel voor u klaarmaken om thuis van te genieten!

Samen met zusterzaken Leopold en Schlemmer hebben wij een aantal borrelpakketten bedacht die u donderdag tot en met zondag bij ons kunt bestellen en af kunt komen halen tussen 16:00 en 20:00. Op vrijdag tussen 17:00 en 19:00 komen wij zelfs bij u thuis bezorgen om het echte VrijMiBo gevoel te houden! Dit moet wel een dag van tevoren dan doorgegeven worden in verband met de route.

In de bijlage vindt u de verschillende keuzes, welke u kunt bestellen via 070-360 00 06, dan zorgen wij dat het op het door u gewenste tijdstip klaarstaat.

Wilt u een borrelpakket voor thuis of een cadeaukaart kopen van de Berger voor iemands verjaardag of andere leuke gebeurtenis, dan kan dat. Neem dan contact op met ons via info@cafeberger.nl, dan zorgen wij ervoor dat wij alsnog iets voor u kunnen regelen.

Hopelijk tot snel!


Aan het prachtige Plein in Den Haag zit een prachtige mix tussen een kroeg en een high class bar, Café Berger!

Met een drankwand waar in Den Haag bijna geen zaak aan tipt en een mooie variëteit aan cocktails, whiskeys, bier en wijn is er voor ieder wat wils bij de Berger. Daarnaast voeren wij een zeer toegankelijke kaart met leuke en gevarieerde gerechten waar aan verschillende keukens aandacht wordt besteed.

Kom dus snel een keer borrelen, lunchen of dineren aan het Plein in Den Haag en geniet met volle teugen van al het lekkers wat de Berger te bieden heeft!